Híreink

SZŐRMEBOOM 2023
2023. szeptember 15.
KREÁCIÓ 20/21
2021. október 16.
A Magyar Szőrme- és Bőripari Szövetség Nagydíja
Egy valódi szőrméből készült bunda 50 évig is bunda

Régebbi híreink

Japán-Magyar Üzleti Fórum Tokióban

A Nemzeti Külgazdasági Hivatal (HITA) Orbán Viktor miniszterelnök hivatalos, Japánban tett látogatásához kapcsolódó üzleti fórumot és üzletember találkozót szervezett Tokióban. A magyar politikai delegáció tagja volt - mások mellett - Varga Mihály nemzetgazdasági miniszter, valamint Szijjártó Péter a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkára.

A kormányfőt kísérő 61 fős üzletember delegáció tagjaként Lamoga János, a Magyar Szőrmeipari Szövetség elnöke is Japánba utazott. A Japán-Magyar Üzleti Fórumon a miniszterelnököt kísérő üzletemberek a hosszú távú kereskedelmi és gazdasági kapcsolatokról tárgyaltak. A fórumon előadást tartott Bilek Péter, a HITA kormányzati kapcsolatokért felelős elnökhelyettese, aki Magyarország befektetési és export lehetőségeit mutatta be, valamint ismertette a kormányzat keleti nyitás politikáját.

A japán út kiemelten sikeresen zárult, mivel Lamoga János elnök úr felszólalásában tákjékoztatta Orbán Viktor Miniszterelnök urat és a kormánytagokat a magyar szőrmeipart jelenleg érintő lényeges kérdésekről.

a képek nagyíthatóak

 

 

Galéria

 

 

Fenntartható szőrme

nagyobb méret

Szőrmefeldolgozás Miért biztonságos és fenntartható a szőrme kikészítése és festése


KREÁCIÓ 2015

Designerverseny és Show

nagyobb méret

Magyar hagyományok a prémesállat-tenyésztésbenmegnézem a videót

 

Állattenyésztés Európában

Így történik a prémes állattenyésztés valójában Európában...

 megnézem nagyban