Híreink

SZŐRMEBOOM 2023
2023. júniius
KREÁCIÓ 20/21
2021. október 16.
A Magyar Szőrme- és Bőripari Szövetség Nagydíja
Egy valódi szőrméből készült bunda 50 évig is bunda

Régebbi híreink

SZŐRMEBOOM 2023


 

 

 A JELENTKEZÉS LEZÁRULT.

Gratulálunk minden egyes jelentkezőnek, hárman közülük, a szabályzatnak megfelelően a termékek megvalósításához az alábbi támogatásban részesülnek:

Kocsis Gyula    120.000 Ft összegű támogatás (bunda, kabát kategória),Reinitz Gréta   50.000 Ft összegű támogatás (kiegészítő kategória),Molnár Márk   80.000 Ft összegű támogatás („Tervezd újra!” kategória).

*A támogatások minden esetben az SZJA törvény, valamint az egyéb vonatkozó jogszabályok által előírtaknak megfelelően kerülnek kifizetésre.

Gratulálunk és izgatottan várjuk az elkészült termékeket és a verseny eredményét, hogy ki lesz 2023-ban a legnépszerűbb szőrmedivat-tervező Magyarországon.

_________________________________________________________

Szereted a természetes anyagokat? Fontos neked a fenntarthatóság? Jelentkezz és mutasd meg mit tudsz kreálni a valódi szőrméből!

Ha nyersz, ismerjenek meg kreációddal együtt a sajtóban, ugyanis a szakmai zsűri által kiválasztott terméket/kompozíciót és a verseny első helyezettjét, olyan vezető szakmai és divatmagazinok nyomtatott, illetve online kiadványaiban mutatjuk be, mint az ELLE vagy mások*. A második és a harmadik helyezettek részére pedig értékes szőrmecsomag nyereményeket állítunk össze.

Légy kreatív és mutasd meg, hogy a valódi szőrme kiváló design alapanyag, tartós, időtálló és példaként szolgálhat a megújuló természeti erőforrások felelős és fenntartható felhasználására.

A verseny 2023. májusában startol. Légy résen és készülj fel már most, hiszen az első három jelentkező támogatást kap a megvalósításhoz.

Számítunk Rád, légy Te 2023-ban a legnépszerűbb szőrmedesigner Magyarországon!

A versenyszabályzat és a jelentkezési lap már letölthető a verseny honlapján:  https://furboom2023.szormeszov.hu/

A jelentkezéseket 2023. június 16. 12:00 óráig várjuk!


Galéria

 

 

Fenntartható szőrme

nagyobb méret

Szőrmefeldolgozás Miért biztonságos és fenntartható a szőrme kikészítése és festése


KREÁCIÓ 2015

Designerverseny és Show

nagyobb méret

Magyar hagyományok a prémesállat-tenyésztésbenmegnézem a videót

 

Állattenyésztés Európában

Így történik a prémes állattenyésztés valójában Európában...

 megnézem nagyban